mai 2012

Zoom - insekter


Disse to bildene er orginal bildene, nedover kommer zoomen! EWWWWW!! ADVARSEL!!!

Skal jeg zoome mere på denne edderkoppen? :D

ÅÅÅH! Sov godt da folkens! Drøm om denne søte lille tingen! hahha! :D

Singsås konfirmantene 20.mai.2012


Singsås konfirmantene året 2012, så fine!

 

Om noen singsåsbygg som har bekjente eller lignende som ønsker bildet, kan jeg ikke annet enn å sende det til dere, uten "krussedullen"! Send meg en melding på facebook og vi ordner det, har også andre bilder! :)

Waterdrops


Bildene er tatt av meg mellom regnskurene og er kanskje ikke de beste jeg har tatt! men uansett er de #copycat! Uredigerte bilder!!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;) så derfor kan jeg vel oppdatere litt om meg selv? Jeg har en annen blogg som heter JAMZY, der jeg skriver om "livet" mitt. men merket flere ganger at dette ikke helt er min "stil". Derfor kom denne bloggen for å slippe å oppdatere hver dag og skrive om mitt ubeskrivelige kjedelige jobb! Hah!

Jeg er altså ei jente ved navn Julie Alice, snart 16 år! Driver kaninoppdrett av angora og hoppekaniner, Så ikke nøl om det kommer 1000 bilder av kaniner! ;p haha, Har også tre katter, en gutt med mixblanding, og to søskner, en gutt og ei jente med rasen skipskatt. Alle er steriliser/kastrert! Har også fisker og pinnedyr! :D

Jeg er ei jente som elsker dyr, glad i å sosialisere meg. Er ikke akkurat den som nøler ved å flire høyst midt i kantina! :D hørt om å tenke koffert? der har du meg og mine venner!!!

Nok om meg! les bloggen! å du vil få vite mere! ;)
 
jeg og vår søte skipskatt Åsta!<3
 
meeee!

 

Vi snakkes da! :)